Luftvern mot droner

Vi har sett at klassisk men sofistikert, tungt og kostbart luftvern er benyttet mot relativt simple og billige ubemannede luftfarkoster, eksempelvis Patriot versus helikopterdroner med kamera. Ekstern artikkel Denne artikkelen forteller hvordan en luftvernenhet i de amerikanske landstyrkene nå har tatt i bruk spesialiserte systemer basert på radarer, optiske sensorer og aktive jammere for deteksjon, målfølging, identifikasjon og bekjempning av ubemannede luftfarkoster. Ekstern artikkel

En kommentar om “Luftvern mot droner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s